Wat is het SIO?

puzzel sioHet Stimulerings kader Integere Organisatie - kortweg het SIO - is een uniek, alles omvattend integriteitsmanagementsysteem dat preventief werkt. Het SIO is toepasbaar voor elke organisatie. Klik hier voor meer informatie. 

Opleiding en training

education module
De Leergang SIO is een 7-daags interactief opleidings- programma dat de mogelijkheid biedt om de kennis en vaardigheden te verwerven voor het implementeren van het SIO in de eigen organisatie of in organisaties van derden. Klik hier voor meer informatie.

Community of Practice

Community of practice moduleDe Community of Practice (CoP) is opgezet als community platform voor professionals die de Leergang SIO van de Stichting SIO hebben gevolgd. Hier wordt relevante informatie gedeeld over integriteit. Klik hier voor meer info en de lijst met vrijwillige organisatoren.

SIO DESKUNDIGEN

Stichting SIO traint professionals, consultants en adviseurs in het Stimulerings- kader Integere Organisaties. Hiervoor verzorgt Stichting SIO de Leergang. Klik hier voor een overzicht van professionals die de Leergang SIO met succes gevolgd hebben.

michaelvanwoerden

Company CultureHet beheer van de SIO-norm is in handen van een onafhankelijke 'Stichting Stimuleringskader Integere Organisatie'. De initiatiefnemers van deze norm zijn vertegenwoordigers van adviesbureau Ethics & Business Integrity Services (EBIS), Nyenrode Business Universiteit en Lloyd's Register Nederland B.V. Klik hier om contact met ons op te nemen voor meer informatie. U kunt de SIO-norm gratis bestellen. 

 

 

 

De Stichting bestaat uit een bestuur, de Raad van Toezicht en een Raad van Experts.  

Het bestuur van de stichting bestaat uit de volgende leden:

Maarten de Jong - voorzitter
Lotte Reitsma - secretaris
Michael van Woerden - penningmeester
Hera Tseng 

Neem contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.