Mr. A.W.H. (Arthur) Docters van Leeuwen
ex-bestuursvoorzitter Autoriteit Financiële Markten (AFM),

Drs. M.L.J. (Maarten) de Jong
Secretaris
Directeur-eigenaar Ethics & Business Integrity Services (EBIS) en co-auteur van het Stimuleringskader Integere Organisaties
Mr. M.J. (Michael) van Woerden
directeur-eigenaar KeyCompliance B.V
Mr. M.N. (Mirjam) Bakker MBA
Director Group Compliance, SBM Offshore N.V

Mr. R.W.M. (Renée) Craemer
Bestuurslid
ex-Hoofd Functioneel Parket Openbaar Ministerie en Commissaris woningcorporatie Rochdale

Prof. dr. R.J.M. (Ronald) Jeurissen
Bestuurslid
Hoogleraar bedrijfsethiek aan de Nyenrode Business universiteit en co-auteur van het Stimuleringskader Integere Organisaties