bridge 408566 1920De onafhankelijke Stichting Stimuleringskader Integere Organisatie kortweg sSIO beheert de SIO norm. De stichting evalueert en herziet de norm periodiek aan de hand van wetenschappelijke en maatschappelijke ontwikkelingen.

De stichting heeft een unieke licentieovereenkomst gesloten met de auteurs van het SIO-kader, stelt het kader ter beschikking en stimuleert het gebruik ervan in de publieke en private sector. Zij zorgt voor de opleiding van SIO-deskundigen, voor secretariële ondersteuning en sluit licentieovereenkomsten met geregistreerde Certificatie Instellingen.