Wat is het SIO?

puzzel sioHet Stimulerings kader Integere Organisatie - kortweg het SIO - is een uniek, alles omvattend integriteitsmanagementsysteem dat preventief werkt. Het SIO is toepasbaar voor elke organisatie. Klik hier voor meer informatie. 

Opleiding en training

education module
De Leergang SIO is een 7-daags interactief opleidings- programma dat de mogelijkheid biedt om de kennis en vaardigheden te verwerven voor het implementeren van het SIO in de eigen organisatie of in organisaties van derden. Klik hier voor meer informatie.

Community of Practice

Community of practice moduleDe Community of Practice (CoP) is opgezet als community platform voor professionals die de Leergang SIO van de Stichting SIO hebben gevolgd. Hier wordt relevante informatie gedeeld over integriteit. Klik hier voor meer info en de lijst met vrijwillige organisatoren.

Met ingang van najaar 2018 is de SIO-leergang Integriteitsmanagement onderdeel gaan uitmaken van het onderwijsaanbod van Nyenrode Business Universiteit. De leergang voldoet aan de universitaire kwaliteitsnormen en is nu ingebed in het bestaande onderwijsprogramma van de ‘Professional Programs’. De stichting SIO blijft inhoudelijk betrokken bij en medeverantwoordelijk voor de inhoud van de op het SIO-kader gebaseerde leergang.

Meer informatie of aanmelden voor de 7 daagse leergang? Ga naar Opleiding en Training.