Wat is het SIO?

puzzel sioHet Stimulerings kader Integere Organisatie - kortweg het SIO - is een uniek, alles omvattend integriteitsmanagementsysteem dat preventief werkt. Het SIO is toepasbaar voor elke organisatie. Klik hier voor meer informatie. 

Opleiding en training

education module
De Leergang SIO is een 5-daags interactief opleidings- programma dat de mogelijkheid biedt om de kennis en vaardigheden te verwerven voor het implementeren van het SIO in de eigen organisatie of in organisaties van derden. Klik hier voor meer informatie.

Community of Practice

Community of practice moduleDe Community of Practice (CoP) is opgezet als community platform voor professionals die de Leergang SIO van de Stichting SIO hebben gevolgd. Hier wordt relevante informatie gedeeld over integriteit. Klik hier voor meer info en de lijst met vrijwillige organisatoren.

Met ingang van dit najaar is de SIO-leergang onderdeel gaan uitmaken van het onderwijsaanbod van Nyenrode Business Universiteit. De leergang voldoet aan de universitaire kwaliteitsnormen en is nu ingebed in het bestaande onderwijsprogramma van de ‘Professional Programs’. De stichting SIO blijft inhoudelijk betrokken bij en medeverantwoordelijk voor de inhoud van de op het SIO-kader gebaseerde leergang.

Voor meer informatie kunt op onze site terecht bij Opleiding en Training of klikt u hier voor de site van Nyenrode Business Universiteit. Heeft u interesse dan kunt u zich bij Nyenrode aanmelden.