Wat is het SIO?

puzzel sioHet Stimulerings kader Integere Organisatie - kortweg het SIO - is een uniek, alles omvattend integriteitsmanagementsysteem dat preventief werkt. Het SIO is toepasbaar voor elke organisatie. Klik hier voor meer informatie. 

Opleiding en training

education module
De Leergang SIO is een 5-daags interactief opleidings- programma dat de mogelijkheid biedt om de kennis en vaardigheden te verwerven voor het implementeren van het SIO in de eigen organisatie of in organisaties van derden. Klik hier voor meer informatie.

Community of Practice

Community of practice moduleDe Community of Practice (CoP) is opgezet als community platform voor professionals die de Leergang SIO van de Stichting SIO hebben gevolgd. Hier wordt relevante informatie gedeeld over integriteit. Klik hier voor meer info en de lijst met vrijwillige organisatoren.

ANTI CORRUPTIE CONGRES 2018

Op vrijdag 2 november wordt er een Anti-Corruptie Congres georganiseerd door BijzonderStrafrecht.nl Academie. Dit door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende opleidingsinstelling biedt cursussen aan op het snijvlak van het strafrecht met andere rechtsgebieden. De aangeboden informatie is actueel en direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk en sluit qua inhoud goed aan op het aanbod van de stichting SIO. Klik hier voor meer informatie over het congres of eventuele andere cursussen.

 strafrecht

SIO DESKUNDIGEN

Stichting SIO traint professionals, consultants en adviseurs in het Stimulerings- kader Integere Organisaties. Hiervoor verzorgt Stichting SIO de Leergang. Klik hier voor een overzicht van professionals die de Leergang SIO met succes gevolgd hebben.

michaelvanwoerden

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.