puzzel sioHet Stimu- leringskader Integere Organisatie - kortweg het SIO - is een uniek, alles- omvattend integriteitsmanagementsysteem dat preventief werkt. Het SIO is toepasbaar voor elke organisatie. Klik hier voor meer informatie.

agenda 1938203 1280De Stichting wil je graag op de hoogte houden van zowel haar eigen activiteiten als die van anderen. Hierbij maken we een selectie van datgene dat aansluit bij de doelstelling van de Stichting.

Leergang Sio Voorjaar 2018                       13 en 27 april, 18 mei, 1, 15 en 22 juni december 2018
                                                                Locatie: Beauforthuis, Austerlitz (bij Zeist)

Community of Practice                              maart/april 2018

Locatie : Utrecht